CASES – Vejle

CASEVIRKSOMHEDER I vejle/sydjylland

Her kan du læse om de 10 spændende casevirksomheder, som er med på vores kommende talentforløb i Vejle/Sydjylland, der løber fra 24. marts til 25. juni 2021. Læs mere om virksomheden ved at klikke på logoet. En detaljeret casebeskrivelse kommer til hver case. 

Tilmeld dig vores infomøde d. 9. marts nederst på siden, og hør mere om, hvordan du kan deltage i vores talentforløb.

 

Good Food Group

Good Food Group er en international producent og leverandør af en bred vifte af kvalitetsfødevarer, såsom brandet Svansø. Koncernen består af 10 virksomheder og caseteamet skal arbejde i Vejle.

Case: Analyse af digitale afsætningskanaler i Nordeuropa med henblik på at udvikle en overordnet e-handelsstrategi samt en Go-to-Market Strategi.

Vejle Port

Vejle Erhvervshavn er en kommunal selvstyrehavn med bæredygtighed højt på dagsordenen i havnens fremtidige udvikling.

Case: Vejle Havn ønsker at få identificeret mulige virksomheder nær havneområdet, hvor der kan foretages en opsamling af CO2, således man kan etablere et nyt forretningsben centreret omkring projektet CCUS (Carbon capture, utilisation and storage).

Vega Salmon

Vega Salmon i Kolding er en af Europas førende lakseforædlingsvirksomheder og kendt for deres fokus på fødevaresikkerhed og bæredygtighed.

Case: Caseteamet skal hjælpe med at optimere virksomhedens label-system, som producerer produktbetegnelser og deklarationer. Med afsæt i en grundig analyse skal teamet udarbejde en anbefaling om virksomheden skal opgradere det nuværende system eller investere i nyt. Casearbejdet foregår på engelsk.

Sourzing

Fra deres hovedkontor i Kolding hjælper Sourzing kunder over hele verden med alt fra
eksklusiv produktemballage til displays, showcases, shop-in-butikker og konceptbutikker.

Case: Sourzing ønsker caseteamets hjælp til at udarbejde en CSR-rapport, som stiller skarpt på de sociale og miljømæssige udfordringer, som Sourzing arbejder med. CSR-rapporten udarbejdes på engelsk, så den kan kommunikeres til deres internationale interessenter.

Zederkof

Zederkof A/S i Fredericia er Skandinaviens førende leverandører af møbler, inventar, og isenkram til café, restaurant og eventbranchen.

Case: I forbindelse med virksomhedens digitale transformation skal caseteamet hjælpe med at optimere hele kunderejsen, hvor der vil være særligt fokus på den digitale dialog med kunderne (Marketing Automation).

Nikodan

Nikodan Process Equipment fremstiller automatiseringsløsninger og transportbåndssystemer til bl.a. fødevare- og Pharmaindustrien.

Case: Caseteamet skal ved kontoret i Nørre Snede assistere Nikodan i udviklingen af en ny online markedsføringsplan, herunder re-designe hjemmesiden og opsætte den digitale markedsføringsplatform og udvikle indhold.

Procudan

Procudan A/S i Kolding er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og hjælper
deres kunder med at samle indkøb af kvalitetsingredienser.

Case: Caseteamet skal hjælpe i udviklingen af en skabelon til måling af producenters CO2 aftryk og til udvikling af en årlig bæredygtighedsrapport for stærkere kommunikation til Procudan’s omgivelser.

PENATOS

PENATOS i Kolding er en kreativ tænketank, som blandt andet hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning gennem designmetoder og brugerdreven innovation.

Case: Caseteamet skal udfordre og udvikle virksomhedens forretningsmodel og undersøge hvordan man institutionaliserer de vigtige faktorer og processer, således virksomhedens værditilbud kan skaleres.

EA Værktøj

EA Værktøj er en af Danmarks største leverandører af værktøj, beslag og sikkerhedsudstyr, og har i dag 7 fysiske butikker og en webshop.

Case: EA er i gang med en større digitalisering og caseteamet skal i Fredericia udarbejde en digital markedsføringsstrategi, som sikrer et godt sammenspil mellem den nye hjemmeside og udvalgte sociale platforme.

Saint-Gobain Denmark

Saint-Gobain S.A. er en fransk multinational byggematerialekoncern med varemærkerne som Weber, ISOVER, Gyproc, m.v., som sælges til forhandlere landet over.

Case: Ikke oplyst

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at modtage en påmindelse fra os, så snart vi åbner op for tilmeldingerne til næste forløb.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.