DELTAG I HIGH POTENTIALS

KOM I JOBSKABENDE FORLØB PÅ 12 UGER

High Potentials er en 12-ugers intensiv karriere-kickstarter og talentudviklingsforløb for jobsøgende. Et forløb består af fire udviklingsspor, der skal hjælpe dig succesfuldt videre i dit første eller næste job.
Vi har High Potentials-forløb i  Aarhus, Odense, Vejle og København.

CASEFORLØB

På tre måneder løser du et projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomhed og dens case baseret på dine ønsker og profil. Man bliver sammensat med 3-4 andre talenter, hvor man som gruppe skal løse virksomhedens case.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

På design sprintet får du træning i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Du arbejder på en aktuel case, hvor du lærer at bruge de tillærte værktøjer i praksis. Alle forløb starter med et design sprint.

WORKSHOPS

Hvert forløb har to-tre workshops med forskellige formater. Fælles er, at de understøtter udviklingen af dine kompetencer og erfaringer. Vores workshops afvikles af os og eksterne samarbejdspartnere.

Interesseret i at deltage?

Klik dig ind på enten Odense, Aarhus eller København, for at læse om de forskellige cases. Det er også her du tilmelder dig forløbene.

Når du tilmelder dig forløbet, udvælger du 3-4 casevirksomheder, du vil arbejde med.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.